ARKIV: 1954 Buick Super, del 5

Endelig er jeg i gang igjen. Og nå er inner skjermene foran og bak, gjennom gått. Og noen små rust flekker, er pusset bort og malt ned med rust maling. Skjermene er nå behandlet med understells masse.

Jeg har lenge vært i tvil om farge valget på bilen. Skal den fortsatt være mint grønn? Jeg så for flere år siden en reportasje i Whells, en Buick Roadmaster 1954. Den bilen hadde en meget pen farge kombinasjon. Og jeg har bestemt meg for å lakke Buicken i tilnærmet lik farge kombinasjon. Det blir ikke i metalikk, og fargene blir ikke helt like.

Men her er bilder av bilen jeg fikk inspirasjonen fra!

Det har tatt litt tid å få oppdatert denne siden, men vi har faktisk jobbet med bilen allikevel. Vi har valgt å ikke løfte karosseriet av rammen. Og derfor er vi nå i gang med å sette sammen fronten igjen.

Alle løse deler blir lakkert, og skruene blir behandlet i sitronsyre. Skruene er nå helt rene, og de blir så kokt i FX1 olje.

 

Gå til neste side DEL 6, der dere finner flere bilder av jobben på fronten.

Gå tilbake til del 4 her….