ARKIV: 1954 Buick Super, del 6

Del 6:    Bilen begynner igjen å ta form. Og motor rommet blir betydelig bedre en det var fra før.

      

Nå er skjermen montert. Det er noe herk! Det er 3 skjulte skruer inne i kupeen. Og en av dem ligger helt oppunder frontruta.

      

Motor rommet ble jo ikke så verst. Nå trenger bare motoren en god vask.

      

Fram og tilbake er like langt heter det. Det er bare tull!! Jeg monterte skjermene, før panseret, da jeg mente å huske att det var slik det skulle gjøres. Men jeg har tatt av hele hevesystemet, så nå gikk det naturligviss ikke inn igjen!! Og jeg ble nøtt til å ta av skjermene igjen. Sånn går det når man er begynt å bli senil.

Jeg har begynt å pusse ned bilen, men jeg har alt klart å brenne opp en eksenterslipper og en vinkelslipper på under 2 timer.

Det må være ny rekord eller?

 

Gå til neste side her….

Gå tilbake til del 5 her…