ARKIV: 1954 Buick Super, del 8

Endelig er tiden kommet for å få spruta på noe lakk. Jeg hadde helt klare meninger om fargevalg. Og bestemte meg får å velge ut en farge fra et fargekart hos lakkleverandøren. Stor tabbe!!! Nei har du sett på maken, bilen ble alt for rød. Jeg ville ha en mørkere tone. Da hjelper det ikke at folk sier etterpå at det er normalt at farge prøvene virket mørkere en lakken blir når den kommer på bilen. Hva fa…. er poenget med det fargekart da? Ja ja den får bare bli sånn fram til våren.

           

Odd Kåre Aune, fikk den tildels håpløse oppgaven å sprute på lakk på bilen. Du ser han på bilde til høyre. Det var i trangeste laget, men han klarte det allikevel. Ikke noe sig!!! Nå er det bare å vente litt, og så skal svartfargen på resten av bilen.

          

Men noe ble jeg da gledelig oversaket av også! Interiøret var trekt om på 70 tallet, og det var ikke etter min smak. Og en jeg har delt mekkeplass med, satte igjen 3 bokser med vinyllakk. Hvordan blir det tro? Det ble faktisk meget bra!!

          

Utrolig enkelt og meget pent, takk…takk!!! Jeg skal fortsette med å lakke opp setene også.

 

Gå til side 9…

Gå til side 7 her…