ARKIV: Buick 1954 Super 2dht. Del 2.

ARKIV: Buick 1954 Super 2dht.  Del 2 / part II.

Tiden bare flyr, det har nå gått over 4 år, siden jeg kjøpte Buicken. Men den er ennå ikke kommet på veien. Og jeg har ikke engang bli enig med meg selv om hvordan den skal bli..

Jeg skal i løpet av vinteren forsøke å komme lengre med Buicken. Og jeg skal prøve å ta en avgjørelse på hvordan bilen vil bli, når den blir ferdig!? Jeg vil oppdatere sidene om Buicken i løpet av vinteren, etter vært som jobben går frem over!

Buicken så ikke så verst ut da jeg så den første gangen, men det var jo div. små feil!? Og den ble fraktet fra Heimdal til mekkeplassen på Søberg, ved hjelp av en bergingsbil. Jeg begynte så smått å plukke på bilen, men det har gått meget tregt. Og prosjektet stoppet helt opp. Jeg måtte innse att det ikke kom til å bli noe av, viss jeg ikke fikk flyttet den nærmere hjemmet. Der med ble det bergingsbil igjen, og nå står den hjemme på Melhus.

Buicken er helt kommet i skyggen av sorgen over att jeg solgte min kjære 1956 Cadillac Fleetwood. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med Buicken. Det eneste jeg har bestemt meg for, er att den aldri skal selges. Men hva skal jeg gjøre med den? Original eller soft custom?

Buicken ble første vinteren hjemme, stående i carporten. Og jeg begynte å plukke den ned. Men jeg er nok litt for bedagelig av meg, eller kanskje jeg har for mye å gjøre? Det har i alle fall ikke godt spesielt fort fram over.

Dette er gjort:

1… Bremsene er godt over, foran og bak. Men bremse servoen er ikke i orden.

2… Det er innkjøpt nye simer ringer til bakkakselen.

3… Motoren er prøvekjørt, og ser ut til å fungere helt fint.

4…Automaten ser også ut til å virke helt ok.

5… Lykter, noe chrome og støtfangere er tatt av.

6… Interiøret er i bruksstand men ikke fint, og ikke originalt.

 

Del 1 her…

Del 3, ligger her…

One thought on “ARKIV: Buick 1954 Super 2dht. Del 2.

Comments are closed.